Nažalost požari se dešavaju,

ali sa nama ste sigurni.

Metalna Oprema Sopot

Metalna Oprema se nalazi u Sopotu, nadomak Beograda, na obroncima planine Kosmaj. Delatnost vrši u poslovnim objektima koji se prostiru na 3 450m2. Zapošljava 40 stručno osposobljenih koji svojim angažovanjem konstantno uspevaju povećati kvalitet proizvoda, smanjti rokove izrade; zadržati status kvalitetnog i tačnog dobavljača.Sve radove obavljamo u sopstvenom proizvodnom pogonu, specijalizovanom za proizvodnju protivpožarnih vrata i građevinske bravarije.

Perspektiva: u narednom periodu planiramo da povećamo broj zaposlenih, postignemo viši ukupni kvalitet poslovanja verifikacijom ISO standarda, smanjimo rokove izrade, započnemo automatizaciju proizvodnje, a sve u cilju ispunjenja sve viših standarda tržišta i konkurencije, kako bismo svoje proizvode plasirali i na inostarana tržišta.

U kvalitet usluge, proizvoda i sveopšteg poslovanja možete se uveriti posetom naše firme koja će vas ljubazno prihvatiti i pokušati da u domaćoj i prijateljskoj atmosferi ispuni Vaše zahteve i prihvati sve sugestije, kritike i pohvale koje su nam jako korisne za postizanje viših standarda. U nadi da ćete nam dati šansu da se dokažemo očekujemo poziv za saradnju.

Istorijat

Metalna Oprema je osnovana 1986. godine kao zanatska radionica sa ukupno 5 zaposlenih i radnim prostorom ukupne površine 100 m2. Osnovna delatnost je bila iz metalopreradjivačkog domena kao i proizvodnja komunalne opreme.Tokom rada na prostorima bivše SFRJ širila je svoj proizvodni program, samim tim i poslovne objekte čime su se stvarali uslovi za veči broj zaposlenih i proširenje proizvodnog pogona. Raspadom SFRJ smanjivalo se tržište, ali obim posla nasuprot svim pravilima rastao je iz dana u dan, kao i potreba za novim proizvodnim programima. U toku 1994. godine otvara se novi proizvodni pogon lociran na periferiji Sopota ukupne površine 850 m2 u kome zapošljava još stručno osposobljenog kadra čime broj zaposlenih dostiže 30. 2001. godine s obzirom na potrebe tržišta upušta se u program protivpožarnih varata i do danas se pored izrade čeličnih konstrukcija i ostale građevinske bravarije bavi i proizvodnjom pomenutih vrata.

O kvalitetu, pouzdanosti i profesionalnom pristupu radnim zadacima govore mnoge renomirane firme za koje je Metalna Oprema izvodila radove kao direktni izvodjač, ili kao podizvodjač.

Vrhunski kvalitet

Kratki rokovi izrade

Dugogodišnja tradicija

Sva vrata poseduju atest institua IMS

Upoznajte naš tim ljudi

 • Duško Petrović

  Vlasnik Metalne Opreme Sopot

  Mail: dusko@mos.rs

  Kontakt: +381 63 251-655

 • Nenad Milošković

  Mašinski Inženjer

  Mail: nenad.miloskovic@mos.rs

  Kontakt: +381 63 593-245

 • Branka Žujević

  Administrativni radnik

  Mail: office@mos.rs

  Kontakt: +381 63 593-021

 • Stanka Simić

  Knjigovođa

  Mail: office@mos.rs

  Kontakt: 011/8251-262

 • Marko Jovanović

  Knjigovođa

  Mail: office@mos.rs

  Kontakt: +381 63 593-021

 • Miroslav Radovanović

  Mašinski tehničar

  Mail: office@mos.rs

  Kontakt: 011/8251-262

 • Mileta Kandić

  Elektro Inženjer

  Mail: office@mos.rs

  Kontakt: 011/8251-262

 • Valentina Kostadinoska

  Računovođa

  Mail: office@mos.rs

  Kontakt: 011/8251-262